GASTRONOMIA
- Redacció

Quinze restaurants ofereixen tastos gratuïts d’oli d’arbequina verge extra amb DOP Les Garrigues

Del 15 d’abril a l’11 de juny, en el marc de l'agermanament entre La Denominació d'Origen Protegida (DOP) Les Garrigues amb la Federació d'Hostaleria de Lleida.

La campanya es va presentar divendres passat a la Diputació de Lleida.

La Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues (DOP) i la Federació d'Hostaleria de Lleida van presentar divendres passat la campanya "A taula, amb DOP Les Garrigues" a la Diputació de Lleida. Aquesta proposta parteix de l'agermanament entre la DOP i la Federació d'Hostaleria de Lleida per promoure el consum i l'existència de l'oli  d'arbequina verge extra amb DOP i és la primera vegada que es tradueix en una proposta col·laborativa d’aquest tipus. 

Durant dos mesos, del 15 d’abril a l'11 de juny, les taules dels restaurants seleccionats esdevindran un aparador des d’on difondre l’oli d’oliva verge extra garriguenc entre els comensals, que hi trobaran l’oli verd i l’oli madur. Els tastos són gratuïts i els clients podran participar en el sorteig d'un àpat per valor de 80 euros o una ampolla d'oli d'oliva verge extra amb DOP Les Garrigues, a cada un dels restaurants participants.

Els 15 restaurants on es faran són L'Ideal (Almenar), Cal Menut (Belianes), Hotel Castellarnau (Escaló), Aggio (Lleida), Aimia (Lleida), Carballeira (Lleida), Celler del Roser (Lleida), Escola d'Hoteleria i Turisme (Lleida), Ferreruela (Lleida), Gaudium (Lleida), La Maria, L'Espurna (Lleida), el Parador de Lleida, QR Cafè (Lleida) i Saroa (Lleida).