LLEURE
- Redacció / Arbeca , Torregrossa

Arbeca obre les piscines aquest cap de setmana

És el primer municipi de la comarca en obrir el recinte. Dilluns també ho fa Torregrossa, coincidint amb l’inici de la jornada escolar intensiva.

El recinte es va fer nou per les destrosses dels aiguats del 2019. (foto: Aj. Arbeca)

Arbeca és el primer municipi garriguenc en obrir les piscines municipals. Ho fa aquest dissabte, 3 de juny, uns 20 dies abans que l’habitual. L’any passat, l’onada de calor ja va fer començar la temporada a mitjans de juny, però enguany s’ha avançat més per tal de tenir el recinte obert durant el període en què la canalla no fa col·legi a la tarda. Aquest primer cap de setmana de juny, l’entrada serà gratuïta i a partir del dilluns els usuaris es podran treure l’abonament al mateix recinte. Unes altres piscines que obren aviat són les de Torregrossa, que ho fan el dilluns dia 5, coincidint, també, amb la jornada escolar intensiva.

El cap de setmana següent, 10 i 11 de juny, és previst que obrin les piscines del Cogul, Alcanó i la Granadella. Entre el 17-18 de juny i, sobretot, pels volts de Sant Joan, és quan obriran la majoria de pobles restants. Quasi tots mantenen les mateixes tarifes que l’any passat.