SERVEIS
- Redacció / El Soleràs

El Soleràs busca gent que s'encarregui del bar de les piscines

El recinte ha obert aquest cap de setmana però encara no s’ha pogut adjudicar el servei. A Granyena, on també hi havia dificultats per trobar-ne, tot just s’ha desencallat avui i les piscines obriran al llarg d’aquesta setmana.

(foto: arxiu)

Cada vegada costa més trobar gent als pobles per portar el bar de les piscines. L’Ajuntament del Soleràs, per exemple, busca personal per fer-se’n càrrec durant els tres mesos d’estiu. El recinte va obrir portes dissabte, amb entrada gratuïta el cap de setmana, però encara no hi ha ningú en condicions d’assumir la concessió del bar, un servei que també porta associat el control d’accés, control que, de moment, està fent l’agutzil del poble.

Manel Marsan, alcalde d’aquest municipi de 330 habitants, explica que s¡ha contactat amb gent, que se n’ha descartat alguna que s’havia presentat al concurs i que avui mateix hi ha programades dues reunions amb possibles candidats, però que, de moment, encara està per adjudicar. Altres anys ho havien portat els mateixos responsables del bar del Casal, però ara no s’hi poden dedicar plenament.

Alguns usuaris de les piscines manifesten la seva preocupació per si no apareix ningú que agafi el bar de les piscines. “Si no hi ha el servei, això li treu la poca vida que té el nostre poble i fa molta pena”, explica una veïna. El consistori ha difós l’anunci i ha posat un telèfon a disposició per si hi ha algun interessat: 615697997.

A Granyena tenien previst obrir les piscines aquest passat cap de setmana però també estaven pendents de trobar algú pel bar. Finalment, aquest dilluns s’ha pogut desencallar la situació i es preveu que el recinte obri durant aquesta setmana.