OLI
- Redacció

Més premis per a olis garriguencs

Els olis prèmium de les cooperatives d’Alcanó i Juncosa reben el segell Grand Prestige Gold dels Terraolivo Awards i el de la Granadella, el Prestige Gold.

Si a finals de maig, tres olis garriguencs eren premiats en un concurs internacional celebrat a Londres, un mes després s’han anunciat els guardonats al premi Terraolivo Mediterranean IOOC, un concurs organitzat a Israel per reconèixer els millors olis verge extra d’oliva i que es considera una de les competicions més influents del sector.

En l’edició d’enguany, que va obrir inscripcions al novembre, s’ha concedit el segell Grand Prestige Gold, el de màxima puntuació, a l’oli Les Cabanes Taste of Earth, de la cooperativa de Juncosa, i al Kylatt, produït pel molí d’Alcanó del grup cooperatiu Fruits de Ponent. També s’ha premiat el Degustus Premium, de la cooperativa de la Granadella, amb el segell Prestige Gold.

El jurat ha estat format per experts d’arreu del món, entre els quals la cap del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya, M. Àngels Calvo.