- Redacció / Alcanó , Alfés

Mor una persona en un xoc frontal entre Alfés i Alcanó

L’accident viari ha tingut lloc a quarts de sis de la tarda per causes que es desconeixen. Una altra persona ha quedat ferida.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquesta tarda hi ha hagut un sinistre viari mortal a la carretera C-12, quan dos vehicles han xocat frontalment al punt quilomètric 125,8, entre les poblacions d’Alfés i Alcanó, i un dels conductors ha mort i una altra persona ha resultat ferida. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l’accident prop de ¾ de sis de la tarda i han activat tres patrulles. També hi han anat dues dotacions de Bombers, tres ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l'afectació viària, s'ha donat pas alternatiu.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.