- ACN / Almatret

Els Mossos detenen una segona persona per la plantació de marihuana d'Almatret

El van citar ahir a comissaria per la sospita que podia ser el responsable d’haver llogat els hivernacles. La policia investiga si és un dels que va fugir dimecres.

(foto: Ignasi Gómez/ACN)

Els Mossos d'Esquadra han detingut un segon implicat en la gran plantació de marihuana que es va trobar aquesta setmana al terme d’Almatret, a uns 10 km del nucli urbà. La policia el va citar ahir a la comissaria de Lleida perquè tenia sospites que podia ser el responsable del lloguer dels hivernacles i la instal·lació on s’havien plantat les 1.820 plantes de marihuana, i el va acabar detenint. És un home de 32 anys i, juntament amb l'altre detingut el dimecres quan els Mossos van iniciar el desmantellament de la plantació, està previst que passi demà dissabte a disposició judicial. La plantació es va descobrir gràcies a l'avís d'alguns veïns i caçadors de la zona. 

La policia investiga si aquest segon detingut podria ser una de les tres persones que van aconseguir fugir de la plantació quan els agents hi van arribar dimecres. En aquell moment només es va poder detindre un dels suposats responsables de la plantació, un home de 44 anys i de nacionalitat albanesa.