CULTURA
- Redacció / Alfés

Marina Guiu farà temporada a la sala Fènix de Barcelona amb el monòleg teatral ‘La Muda’

L’espectacle es podrà veure entre el 4 i el 22 d’octubre, de dimecres a diumenge. L’actriu ha previst que en tres funcions hi hagi un col·loqui posterior. Hi participaran expertes en abús sexual infantil i persones vinculades al cas Aula.

Guiu en una imatge promocional del nou espectacle (Foto: J.L.)

L’actriu i il·lustradora d'Alfés Marina Guiu presentarà el monòleg teatral sobre l'abús sexual infantil La Muda tres setmanes a la sala Fènix de Barcelona, del 4 al 22 d'octubre. L'estada sorgeix després que Guiu presentés el projecte el 21 d'abril al Centre Cívic Can Felipa de Barcelona, on havia fet abans una residència artística. 

En l'actualitat, i tal com explica l'artista, ja ha començat a assajar als espais de la fàbrica Fabra i Coats i després ho farà a la Nau Ivanow, per tal de "polir i aprofundir en algunes parts" del muntatge. Guiu ha previst que en tres de les funcions hi hagi un col·loqui posterior, amb les expertes en abús sexual infantil Vicky Bernadet i l’advocada Carla Vall i amb persones vinculades amb el cas de l'Aula de Teatre de Lleida. 

A més de l'estrena a la sala Fènix, l'actriu treballa a portar el monòleg a altres llocs. El 24 de novembre, en el marc dels actes del Dia Internacional contra la Violència Masclista, la tornarà a fer a Can Felipa.