- Redacció / Puiggròs

Mor un veí de Puiggròs pel xoc d'un camió amb el tractor que conduïa

El sinistre s'ha produït aquesta tarda quan circulava per la carretera L-200 en direcció a Miralcamp. Aquest és el tercer accident mortal a les carreteres de les Garrigues en el que portem d'any.

Un veí de Puiggròs de 70 anys d’edat, J.B.V., ha mort aquesta tarda, poc després de les tres, en un accident de trànsit a la carretera L-200, al mateix terme municipal de Puiggròs. La víctima mortal, que anava amb tractor en direcció a Miralcamp, ha rebut l’impacte d’un camió que, segons apunten algunes fonts, circulava en el mateix sentit. Per causes que s'estan investigant, el xoc s'ha produït per l’envestida del camió.

Arran de l’accident s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així l'equip de suport psicològic. Els Mossos han donat pas alternatiu a la carretera, cosa que ha generat algunes retencions. 

Aquest és el tercer accident mortal a les carreteres de les Garrigues en el que portem d’any. Al març, va morir un motorista en un xoc amb un cotxe a Castelldans, a la carretera C-233. Al juliol, una dona va perdre la vida en un xoc frontal a la C-12, entre els municipis d’Alfés i Alcanó.