- Redacció / Vinaixa

Mor un motorista de Mollerussa en un accident a l'N-240 a Vinaixa

És el segon accident mortal a la comarca aquesta setmana i el primer a l’N-240 entre Lleida i Montblanc dels últims tres anys i mig.

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s'ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera N-240, a l'altura del punt quilomètric 58,5 a Vinaixa, en sentit les Borges Blanques. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 6 i 18 minuts. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut un sinistre amb un turisme, un totterreny i una motocicleta implicats i, com a conseqüència del xoc, el conductor de la moto, E.A.S., de 44 anys i veí de Mollerussa, ha mort. 

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l'afectació viària, s'ha circulat a través de pas alternatiu.

Setmana tràgica
El d’avui és el segon accident mortal a les carreteres de les Garrigues. Dimarts, el conductor d’un tractor va morir al ser envestit per un camió a la carretera L-200, al terme de Puiggròs. La víctima era un veí de 70 anys d’aquest municipi. A la carretera N-240, l’última persona que hi va perdre la vida en el tram entre Lleida i Montblanc va ser un veí de l’Albagés, de 69 anys, en un xoc contra una tanca lateral l’abril del 2020. La d’avui, per tant, és la primera víctima mortal en aquesta via des de l’alliberament del peatge el 2021.