- Redacció / Les Borges Blanques

Un despreniment en una façana de les Borges obliga a tallar el pas al voltant de l'immoble afectat

Aquesta tarda ha caigut una part de l'arrebossat del bloc de pisos de davant de la font del Terrall. Els Bombers han acabat de sanejar el rogle afectat amb un camió amb escala, sense que hi hagués cap dany personal..

Assenyalada amb un cercle groc, la part despresa. (foto: M.A.)

Aquesta tarda, la Policia Local de les Borges ha tallat a la circulació durant un parell d’hores el tram de Raval de Lleida que passa pel Terrall degut al despreniment d’una part de l’arrebossat de la façana del bloc de pisos que hi ha en aquest punt. L’avís s’ha donat cap a les sis de la tarda i, després d’una primera inspecció visual d’urgència per comprovar que no hi havia cap més tros malmès, s’ha demanat la intervenció dels Bombers, que hi han enviat un camió amb escala procedent de la seu de Tàrrega. Aquests han acabat de fer caure els fragments més precaris del rogle afectat, d’un metre quadrat, aproximadament. No hi ha hagut cap dany personal ni s’ha hagut de desallaotjar cap veí.

Un cop acabada la intervenció, s’ha restablert la circulació de vehicles, però l’Ajuntament mantindrà acordonades les voreres del Raval de Lleida i del carrer la Bassa més pròximes al bloc a l’espera que demà els serveis municipals certifiquin que no hi ha perill per als vianants.