ECONOMIA
- Redacció / L'Espluga Calba

La cooperativa tèxtil SomPunt assoleix 54.445 € i inicia la primera comanda

El micromecenatge havia començat el 4 de desembre i volia assolir a un mínim de 40.000 € i una xifra òptima de 70.000 € per arrencar l'activitat. L'entitat de l'Espluga Calba ja ha iniciat la preparació dels jerseis de recompensa pels cofinançadors.

Imatge promocional de la campanya, amb els jerseis que s'elaboraran a partir d'ara (Foto: SomPunt)

La nova cooperativa tèxtil de l'Espluga Calba, SomPunt, ha tancat avui la segona ronda de finançament en el marc de la campanya de micromecenatge Teixint futurs. L’entitat ha aconseguit 54.445 € provinents de 571 finançadors. La iniciativa havia començat el 4 de desembre i volia assolir a un mínim de 40.000 € i una xifra òptima de 70.000 € per arrencar l'activitat.

L'objectiu de SomPunt és continuar l'activitat tèxtil cooperativa a l'Espluga, que des del 1969 havia representat John-Fil, i fer-ho en col·laboració amb altres entitats com DiomCoop i la Xarxa de Dones Cosidores- ambudes de Barcelona-, l'Associació Talma (de Juneda) i l'Associació Alba (de Tàrraga).

Ara, SomPunt ja ha iniciat la preparació de la primera comanda, els jerseis que la campanya de micromecenatge tenia de recompensa. A més, ha reforçat la plantilla i ja està formant treballadors de les entitats col·laboradores.