CARRETERES
- Redacció / Granyena de les Garrigues

Els talls per les mobilitzacions pageses intensifiquen el trànsit pesant per les vies internes de les Garrigues

A la carretera C-12 s’ha notat un increment del pas de camions per anar a buscar l’accés de l’AP-2 a Lleida, però també hi ha més trànsit pensant a vies locals com la de Torrebesses a Castelldans.

Un camió al pas per Granyena, aquest matí.

Els talls de trànsit que des d’ahir al matí hi ha a algunes vies principals de comunicació amb motiu de les mobilitzacions de la pagesia, com els de l’autovia A-2 a Soses i Vilagrassa o el de l’autopista AP-2 entre Soses i Lleida, han suposat una intensificació del pas de vehicles, entre els quals diversos camions pensants, per pistes i carreteres alternatives.

És el cas de la C-12, per exemple, on ahir i avui s’ha notat un increment notable de trànsit entre Maials i Alfés, amb molts vehicles que esquiven els trams tallats i van a buscar l’accés de Lleida a l’autopista, a partir del qual ja queda lliure la circulació en sentit Barcelona. L’augment de camions, però, també s’ha notat en pistes locals que comuniquen la C-12 amb l’accés de l’AP-2 de les Borges Blanques, com la via que passa per Torrebesses, Granyena, el Cogul i Castelldans.