CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

Confirmat: Dusminguet a l'Slàvia

El grup de la Garriga es torna a unir per fer un únic concert, amb motiu de la festa dels 30 anys de la cafeteria de les Borges Blanques. Serà el 22 de juny.

Imatge de portada del segon disc del grup, Postrof.

Diumenge a la nit, la cafeteria Slàvia, de les Borges, va publicar un missatge ambigu en què anunciava una festa dels 30 anys, sense data ni cartell, però que incloïa diverses pistes que apuntaven a una possible actuació de Dusminguet, grup musical de la Garriga que va triomfar des de mitjans dels 90 i fins el 2004, quan es va dissoldre. Des de llavors, la formació no ha actuat mai més; sí, en canvi, alguns dels seus integrants, sota altres conjunts com La Troba Kung-Fú.

Doncs avui, l’Slàvia ha revel·lat el misteri i les especulacions s’han confirmat: la celebració d’aniversari tindrà Dusminguet com a protagonista. 20 anys després, el grup tornarà a tocar, només per a aquest concert. Serà el dissabte 22 de juny, a l’aire lliure, en una festa que obrirà portes a les vuit del vespre, escalfarà motors amb la Catxibanda i, a les onze, veurà com el grup liderat per Joan Garriga puja a l’escenari. A continuació, els selectors Ponent Roots acabaran de fer ballar els assistents. L’acte no serà com els habituals de l’Slàvia, sinó a l’aire lliure, amb food trucks i amb entrada de pagament. Aquest dimarts s’han posat a la venda a través d’un web específic.