COMUNICACIÓ
- Redacció / Castelldans , L'Albi

L'albinenc Oriol López, un dels concursants del nou programa 'El tros' de 3Cat

El 2019 va ser un dels protagonistes del capítol que 'El Foraster' va gravar a l’Albi. En aquells moments, el jove es postulava com a futur alcalde del municipi i proposava tot de mesures que acompanyava posant èmfasi amb l’expressió “amb pala”.  

Captura d'un vídeo promocional de 'Tros' difosa per 3Cat

El pagès i avicultor de l’Albi Oriol López és un dels participants del nou concurs reality El tros que la plataforma 3Cat i TV3 estrenaran demà, dimecres 22 de maig. El format uneix 10 agricultors i ramaders, els ruralites, amb 10 persones que no viuen al món rural, els urbanites, per posar a prova les seves habilitats en les feines del camp. 

El format estarà presentat per la comunicadora Anna Simon i comptarà també amb el youtuber mallorquí Josep Montoro i l’activista pels drets de la dona rural Marina Pifarré, estretament vinculada per motius laborals amb el municipi de Castelldans, com a jurat.   

No és la primera vegada que López apareix en un programa de TV3. El 2019 va ser un dels protagonistes del capítol que El Foraster va gravar a l’Albi. En aquells moments, el jove es postulava com a futur alcalde del municipi i proposava tot de mesures que acompanyava posant èmfasi amb l’expressió “amb pala”. A nivell local, aquest moment televisiu li va valer el reconeixement de ‘Personatge de l’any’ que entregava un grup de joves del poble. 

A més a més de la seva feina al sector primari, López també ha fet públic el seu interès per la política i en aquestes darreres eleccions al Parlament de Catalunya era un dels candidats del partit Comuns Sumar a Lleida. 

En un altre ordre de coses, la productora de l’Albagés Audivio va acusar TV3 d’haver copiat el format de La Travessa, quan es va anunciar aquest programa ara fa prop d’un any. En aquells moments, també afirmaven que els havien plagiat un altre programa, Truqueu al pastor, que ells havien presentat anteriorment a la cadena. Víctor Masip, d’Audivio, diu que no ha rebut resposta als requeriments enviats a TV3 en relació al programa de La Travessa. Fins ara, la seva productora no ha dut a terme cap acció vinculada a l’estrena de El tros.