SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Els Mossos d'Esquadra detenen quatre homes que volien robar en camions estacionats a l'àrea de servei de l'AP-2

Els fets van passar dissabte a la matinada, quan els agents van sorprendre els acusats mentre tallaven les lones dels remolcs.

(foto: Xavi Minguella)

Els Mossos d'Esquadra van detindre dissabte quatre homes, d'entre 28 i 39 anys d’edat, com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força en grau de temptativa.

Les detencions es van fer en el marc d’un dispositiu preventiu de robatoris amb força que s'havia muntat a l'àrea de servei de l’autopista AP-2 a les Garrigues, al terme de les Borges Blanques. Segons fonts policials, cap a quarts de 2 de la matinada els agents van detectar un grup de quatre persones amb actitud sospitosa que caminaven per la zona d'estacionament de camions. Dos d'ells tallaven les lones dels remolcs dels camions mentre els altres dos vigilaven.

Al detectar la presència policial, els lladres van fugir precipitadament en direcció a Lleida i immediatament es va muntar un dispositiu coordinat amb l'ABP Segrià, que va permetre aturar el vehicle a l'altura d'Albatàrrec i detindre’n els quatre ocupants.

Segons els Mossos d’Esquadra, haurien tallat la lona del remolc de cinc camions, tot i que no en van aconseguir sostreure res. Els detinguts passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.