COMARCA
- Sarroca de Lleida

Gilabert visita obres a Sarroca

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha visitat aquest dijous el municipi de Sarroca de Lleida. Gilabert ha estat rebut per l’alcalde Jaume Revés, els membres de l’equip de govern municipal i els representants de les entitats de la localitat amb els quals ha mantingut una reunió de treball.

Gilabert ha visitat en primer lloc la plaça del Casal i el Casal Municipal. Les obres d’aquest equipament suposaran dotar a Sarroca de Lleida d’una gran infraestructura que acollirà a totes les entitats del municipi, amb la presència, entre d’altres, de l’Associació de Dones, l’Associació de Jubilats, i l’Associació de Mares i Pares de l’escola (AMPA). L’edifici, de dos plantes, disposarà de una sala multifuncional de més de 100 metres quadrats, amb la que l’ajuntament vol dinamitzar l’activitat lúdica i cultural de la localitat. En aquest sentit, Gilabert ha destacat la importància de disposar d’una instal·lació com aquesta per poder oferir a la gent del poble els espais necessaris per seguir fomentant el moviment associatiu, del que ha dit que es fonamental per tal de potenciar la vida als municipis de les comarques de Lleida.

Posteriorment, la comitiva s’ha desplaçat fins a la plaça de l’església –un espai amb un petit parc infantil en desús- on l’ajuntament té la intenció de construir un tanatori.

Finalment, Gilabert s’ha interessat per les obres del Castell de Sarroca, on s’està treballant en una primera fase per tal de fer actuacions d’urgència en els paraments medievals. També s’ha interessat per la incorporació i ornamentació floral i vegetal del nucli urbà.