COMARCA
- Arbeca

Quatre detinguts per un robatori a l'interior d’una granja d'Arbeca

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir, 19 de maig, Georghe Marius C, de 22 anys, Gianin Adrian S, de 33 anys, Tiberiu S, de 22 anys i Florin S, de 29 anys, tots quatre veïns d'Arbeca i de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’una granja al municipi d’Arbeca.

A primera hora d’ahir els mossos van rebre l’avís que s’havia produït un robatori amb força a l'interior d’una explotació porcina de la població d'Arbeca. Segons van poder esbrinar els mossos, uns desconeguts, després de tallar el tancat perimetral del recinte, van accedir a la granja i van sostraure 8 porcs.

Les gestions policials van apuntar que els possibles autors del robatori eren un grup de ciutadans romanesos que resideixen al mateix municipi. Al voltant de les 08:00 del matí es va localitzar la furgoneta amb la qual es desplacen aquests individus i es va comprovar que hi havia restes de sang. Fetes les comprovacions oportunes, es va esbrinar que tot just després de cometre el robatori dels animals, els havien sacrificat i esquarterat i fins i tot ja havien guardat en un frigorífic les peces de carn extretes.

Als detinguts també se’ls inculpa el furt de 4 porcs comès el passat 11 de maig en la mateixa explotació. La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si els detinguts poden estar relacionats amb altres fets similars comesos a Ponent. Florin S va quedar en llibertat ahir a la tarda després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits. Els altres tres detinguts passaran demà a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.