CULTURA
- Les Borges Blanques

Un centenar de persones gaudeixen del recital poètic audiovisual sobre la vida de Màrius Torres

Gairebé un centenar de persones es van aplegar el passat 15 de juliol al passeig del Terrall de les Borges Blanques per asistir a la primera sessió de Lectures a la fresca d’enguany.

Els actors del grup de teatre la Botera (Juneda) Joan Cornudella i Dolors Aldomà van fer un recital poètic audiovisual titulat “Entre l’herba i els núvols...” sobre la vida i l’obra de Màrius Torres. El públic assistent va gaudir d’un espectacle molt complet, amb el visionat de fotografies de tota la vida de Màrius Torres, des de la seva infantesa fins a la seva mort, al sanatori de Puig d’Olena, fotografies que s’anaven relacionant amb diversos poemes i textos en prosa que el poeta va anar escrivint al llarg d’aquests anys.

La directora de la biblioteca, Mercè Segarra, va ser l’encarregada de presentar l’acte i va convidar tothom a l’assistència a la segona sessió de les Lectures a la fresca, que se celebrarà el divendres 19 d’agost i comptarà amb la presència del locutor de ràdio, periodista i escriptor, Albert Llimós, finalista del premi Sant Jordi 2010 amb la novel·la La dona que fugia de la boira.

Les lectures a la fresca compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Òmnium Cultural Lleida Ponent, Els Amics del Terrall i l’Associació de dones La Rosada.