CULTURA
- La Pobla de Cérvoles

Una copa de música, un raïm de versos

Cada any, durant l’estiu, Cal Pastor organitza unes vetllades musicals obertes a tothom. Aquest any els organitzadors han comptat amb la col·laboració dels cellers de les Garrigues, fent possible un maridatge de vins “Costers del Segre” amb la música i els poemes de diversos autors. Gràcies al suport de l’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles, tots els actes es faran en la renovada Sala d’actes del Foment, que l’equip municipal posa al servei de la cultura i el gaudi dels sentits.

En cada serenata un celler presentarà el seu projecte i els seus vins, oferint-ne un tast als assistents; la música serà interpretada en viu, el primer dia per un quintet de jazz i la resta de dies pels pianistes Carmen Ruiz, Gerard Moragues i Antonio Escayola; entre copes de vi i peces musicals, es farà la lectura de poemes. Per això les serenates s’anomenen Una copa de música-un raïm de versos. La última serenata, 25 d’agost, tindrà lloc a la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

Les serenates s’oferiran cada setmana començant el dissabte 30 de juliol i cada dijous del més d’agost, a dos quarts d’onze de la nit. (Es pot consultar el programa en el document adjunt).

Amb aquesta iniciativa Cal Pastor aposta per difondre la "Ruta del Vi de Lleida" de d'on es promociona el turisme enològic, gastronòmic i cultural de les zones on s'elaboren els vins DO Costers del Segre.