COMARCA

Obren la convocatòria del Premi Jove Emprenedor

Foto d'arxiu. El lliurament de premis de l'any passat es va fer en el marc de la Fira de l'Oli


Un any més, el Consell Comarcal de les Garrigues a través de l’Oficina Jove, convoca el 6è Premi Jove Emprenedor per totes aquelles empreses creades durant l’any 2011 a Les Garrigues i que tinguin com a titular, promotor o soci principal un jove que no superi els 35 anys el 31 de desembre de l’any en curs. A més, la seu social de l’empresa ha d’estar ubicada a qualsevol municipi de les Garrigues.

L’objectiu d’aquest premi és continuar fomentant i incentivant la creació de nous projectes joves empresarials als municipis de la comarca i, alhora, afavorir l’arrelament de la població jove al territori.

Els interessats han de presentar a l’Oficina Jove de les Garrigues (C/Avemaria, núm.14, 25400 Les Borges Blanques) una sol·licitud de participació en la convocatòria, una memòria explicativa de l’activitat empresarial i una fotocòpia del DNI del candidat i en el seu cas també fotocòpia del CIF de l’empresa. Tot plegat abans del divendres 4 de novembre de 2011. S’atorgaran dos premis, de 1.750 i 750, respectivament.