COMARCA
- Les Borges Blanques

Ingressa a presó el detingut per atropellar mortalment un jove de 17 anys a les Borges

La víctima passejava pel voral de la via amb el seu gos (imatge: GoogleMaps)

El detingut per atropellar mortalment un jove de 17 anys a les Borges Blanques divendres passat al vespre, ha ingressat aquest diumenge al matí a la presó després de declarar davant la jutge del jutjat d'instrucció número 3 de Lleida, segons informa l'Agència Catalana de Notícies.

El detingut està acusat d'homicidi imprudent, ja que va fugir després de l'atropellament sense socórrer la víctima. També està acusat d'un delicte de trencament de condemna, ja que tenia el permís de conduir judicialment suspès des de feina dos anys. El sinistre va tenir lloc a les vuit del vespre de divendres al quilòmetre 0,6 de la LV-2012 quan la víctima passejava pel voral de la via amb el seu gos i va ser envestit pel cotxe. 

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de les Borges van detenir el conductor, un home de 52 anys i resident també a les Borges, la mateixa matinada. El ferit va ser traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat molt greu a l’hospital Arnau de Vilanova, on hores més tard va morir. Aquest dilluns al matí s'ha fet la cerimònia d'enterrament.