COMARCA
- Les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges compra una finca adjacent al camp de futbol per a aparcament

(foto: Aj. de les Borges)

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha formalitzat aquest dilluns la compra d’una parcel·la de 4.969 metres quadrats al carrer Maria Codina per destinar-la a aparcament de les instal·lacions esportives del Camp d’Esports de la capital de les Garrigues. El projecte d’adequació del terreny preveu un aparcament de 2.250 metres quadrats, amb entrada des de la carretera de Cervià i que permetrà l’accés directe a la tribuna del camp de futbol. D'aquesta manera es preveu descongestionar el trànsit i l’estacionament de la zona, on també hi ha les piscines, el Centre de Tecnificació de Tennis de Taula i un bon nombre d’habitatges.

La parcel·la està connectada tant a la xarxa urbana com a la de carreteres, té un accés proper des del centre urbà, llinda amb el camp de futbol i està ubicada en sòl no urbanitzable, en zona de secà qualificada com a equipaments. El cost de la compra ha estat de 14.000 euros.

L’alcalde ha manifestat la “satisfacció per fer una bona compra, que permetrà resoldre els problemes d’aparcament que ara patim durant els dies d’entrenament i d’esdeveniments esportius del futbol o el tennis de taula, especialment quan coincideix amb les piscines en funcionament. A més, també solucionem la poca mobilitat actual de què disposen els autocars a causa de la poca amplada del vial i dels vehicles aparcats a ambdós costats del carrer”.