- L'Albi

Com acabarà el cable de coure de l’Albi?

A l’Ajuntament de l’Albi hi ha, des de fa un any i mig, uns 500 kg de cable de coure que s’havia robat de la línia del tren d’alta velocitat i que els Mossos d’Esquadra van dipositar a les dependències municipals al no fer-se’n càrrec ningú, segons explica TV3 en aquesta notícia. La mateixa policia hauria dit al consistori que, passats dos anys, es podrien vendre el material, valorat entre 3.000 i 5.000 euros. Faltaven, per tant, sis mesos.

“No deixa de ser un petit ingrés extra que podríem gestionar per al benefici del municipi”, explicava l’alcaldessa, Anna Feliu, a les càmeres, i s’apuntava a possibles millores en algun parc infantil o a l’escola. Ara, però, l’empresa estatal encarregada de les vies de tren, Adif, ja ha anunciat la seva intenció de reclamar el material i anar-lo a recollir.

Des de l’oposició municipal, el grup Tots Fem l’Albi lamenta que “l’equip de govern no ha estat gens discret, com sí que ho va ser l’anterior” i espera que Adif deixi córrer el tema i “l’Ajuntament en pugui treure uns diners”.