POLÍTICA
- Les Borges Blanques

ERC i la CUP de les Borges critiquen que els regidors tinguin entrades gratuïtes per al teatre

L'equip de govern facilita dues entrades de l'obra de Festa Major per cada regidor i els reserva seient, cosa que les dues formacions a l'oposició consideren un privilegi inapropiat.

Els grups municipals d’ERC i la CUP de l’Ajuntament de les Borges Blanques critiquen, un any més, que des de l’equip de govern es donin entrades als regidors per l’obra de teatre del divendres de Festa Major, l’única activitat que és de pagament per al públic general. Concretament, el consistori facilita dues entrades per cada regidor i els reserva seient, si confirmen assistència, a la quarta fila.

El portaveu d’ERC, Salvador Noguera, ha explicat a les xarxes que “com cada any, les tornarem”. Al seu torn, la CUP lamenta que “continuen uns privilegis que no entenem” i afegeixen que “encara és més incomprensible” que es regalin dues entrades a cada regidor. “Ser parella, família o amic de regidor té premi i passa per sobre dels ciutadans normals i corrents?”, es pregunten. De moment, els cupaires no han manifestat què en faran. D’altra banda, critiquen també que, a la mateixa carta, se’ls convidi oficialment a assistir a missa, quan l’Ajuntament “és una Administració laica”.