- Les Borges Blanques

La comissió de festes de les Borges i l'Oficina Jove fan una crida a prevenir agressions sexistes

Per a la festa de Carnestoltes d'aquest dissabte es repatirà material informatiu i xapes de la campanya i es difondran àudios per fomentar comportaments igualitaris i respectuosos.

(foto: Aj. Borges)

"A les Borges, cap agressió sexista!". Sota aquest lema, el Grup de Carnestoltes de la Comissió de Festes i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de les Borges Blanques han impulsat una campanya de prevenció en contra de les agressions sexistes durant les festes i en l'oci nocturn al municipi, que començarà aquest dissabte amb el Carnestoltes a la capital garriguenca.

Segons han exposat durant la presentació de la iniciativa la regidora de Cultura i Festes, Ariadna Salla, i la tècnica de l'Oficina Jove de les Garrigues, Íngrid Florejachs, la finalitat és promoure actituds i comportaments basats en el respecte i la igualtat, i sensibilitzar la població, especialment la juvenil, en la prevenció de les agressions sexistes.

Les accions previstes inclouen el repartiment de material informatiu i xapes de la campanya, així com la difusió de missatges d'àudio que fomentin actituds igualitàries, respectuoses i lliures d'agressions sexistes.