CARRETERES
- Les Borges Blanques

Mor una dona de 37 anys en un accident a l'N-240 a les Borges

El sinistre va ocórrer ahir dilluns a la tarda, quan hi va haver un xoc frontal en què es van veure implicats dos turismes i una furgoneta.

Una dona de 37 anys va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit al quilòmetre 65 de la carretera N-240, al terme de les Borges, a l’alçada de les plaques solars del costat de la fàbrica de Pujol. Els fets van passar poc abans de les set, quan hi va haver una col·lisió frontal en què s'hi van veure implicats dos turismes i una furgoneta. Com a conseqüència de la topada, la conductora d'un dels cotxes, S.L.O., va morir. Tenia 37 anys i fins fa dos mesos vivia a Cambrils, però s’havia traslladat recentment a les comarques de Ponent. En el sinistre va resultar ferit menys greu el conductor de la furgoneta, que va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

L’accident va activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. La policia va donar pas alternatiu a la carretera, que va generar un quilòmetre d’aturades en els dos sentits de la marxa.

Aquest és el primer accident mortal del 2018 en el tram de carretera N-240 a les Garrigues i el desè des de l’any 2012, en què han mort un total de 14 persones.