- Redacció / Les Borges Blanques

Acusat un jove de les Borges d'abusar sexualment de quatre noies

Segons avança el diari Segre, el noi, de 19 anys, hauria fet tocaments a quatre noies en entorns d'oci. El jutge ha decretat quatre ordres d'allunyament.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat un jove de 19 anys de les Borges Blanques acusat d'abusar sexualment en els últims mesos d'almenys quatre noies, segons informa avui el diari Segre. El jove va quedar en llibertat amb càrrecs ahir a la tarda després de passar a disposició judicial com a presumpte autor de quatre delictes d'abusos sexuals i que el jutge li hagi imposat quatre ordres d'allunyament respecte les denunciants.

La investigació policial, explica el diari lleidatà, es va iniciar mesos enrere, quan diverses joves de les Borges van denunciar haver patit tocaments per part del noi durant celebracions com la Fira de l'Oli i el Carnaval. La policia va prendre declaració a les suposades víctimes, que van corroborar els presumptes abusos i van coincidir en la manera d'actuar de l'autor. Finalment, aquest dimecres van procedir a la detenció del jove. Segons Segre, totes les víctimes formarien part del cercle pròxim de l’acusat.