CULTURA
- Cervià de les Garrigues

Cervià enceta la quarta edició del cicle de tardor amb una xerrada sobre salut

Cervià de les Garrigues va inaugurar el passat 21 d’octubre la quarta edició del Cicle Cultural de Tardor que s’allargarà fins el proper 4 de desembre. Ho va fer amb una xerrada a càrrec de Montserrat Rué, filla del poble, qui va parlar de la seua experiència en el treball de la investigació per la salut. És professora de Bioestadística a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida i actualment es dedica a estudiar la millor manera de fer detecció precoç de càncer de mama.

El cicle continuarà el dissabte, dia 29, amb monòlegs d’humor a càrrec d’Antoni Badia al preu de 4 euros. El dissabte 5 de novembre hi haurà concert a càrrec del grup Això o toca amb versions dels Beatles, Sopa de Cabra, Sau, Pink Floyd, the Police, entre altres. El dia 6 es durà a terme una caminada popular fins a la Cova del Paisà que finalitzarà amb un suculent esmorzar d’arengada a la brasa i raïm. El dissabte, dia 12, es farà la desfilada de vestits de paper a la sala i el dia 13 el director del Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona, Xavier Hernández oferirà una conferència sota el títol “Miquelets de Catalunya”. El cap de setmana del 25 o 26 de novembre tindrà lloc una xerrada sobre futbol i finalment, el 4 de desembre l’escriptora Assumpta Montellà presentarà l’obra de teatre basada en el seu llibre “Pa, crosta i molla”.

D’altra banda, el cicle compta també amb una exposició permanent de les fotografies participants i guanyadores en els concursos sobre “Les Garrigues” i “Les delicadeses” que van tenir lloc aquest estiu. La mostra es podrà visitar els dies 29 i 30 d’octubre i els dies 5 i 6 de novembre, de 12.00 a 14.00 hores.