COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges rehabilita el Palau Marquès d’Olivart

L'alcalde i dos regidors visitant l'obra. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de les Borges ha iniciat les obres de rehabilitació d’una part del Palau Marquès d’Olivart, seu de l’Ajuntament, per destinar-lo a l’oficina de Pla de Barris. Amb un pressupost de 86.000 euros, es durà a terme la remodelació d’un espai de 70 metres quadrats en els quals hi haurà dues oficines i una sala de reunions.

L’objectiu és, com explica l’alcalde de les Borges Enric Mir, “posar en valor i dignificar aquest patrimoni de la ciutat fins ara molt deteriorat, per tal que doni el millor servei possible als usuaris. Amb l’estat actual, segons els tècnics municipals, fins i tot era perillós”. La rehabilitació té un termini d’execució de cinc mesos i s’ha adjudicat a una empresa de les Borges Blanques.

Les Borges guanya 35 places d’aparcament gratuït

L’Ajuntament ampliarà properament les zones disponibles d’aparcament al centre de la ciutat. Es crearan al carrer Raval del Carme, entre els encreuaments del carrer Comerç i de Prat de la Riba. “La iniciativa és fruit de la demanda existent entre els veïns de la zona, que ja fa dies que demanaven a l’equip de Govern una solució a aquest problema”, explica l’alcalde.