COMARCA
- Les Borges Blanques

La policia de les Borges confisca una vintena de bombones de butà

Les bombones estaven guardades en una casa deshabitada. Foto: Ajuntament

Efectius de la policia local de les Borges Blanques han confiscat una vintena de bombones de butà que estaven emmagatzemades en un edifici deshabitat de la ciutat, després de la denúncia d’una veïna alertada per l’acumulació de bombones. Segons sembla, es tractaria d’un veí, d’origen marroquí que resideix al costat de la casa afectada, qui, presumptament, emmagatzemava les bombones al pati de la part del darrere d’aquest habitatge. Segons els agents, estaria acumulant les bombones per vendre-les al seu país d’origen.

Durant l’escorcoll la policia també ha confiscat retrovisors, components elèctrics de vehicles i rodes, que presumptament haurien estat sostretes il·legalment. La investigació continua oberta a l’espera que es comprovin les referències del diferent material.

La regidora de Governació, Núria Palau, explica que “es tracta d’una situació de perill per als veïns que estaven preocupats per l’acumulació de bombones. Tot i que en la major part estaven buides encara n’hi havia de plenes. La concentració d’aquest tipus de material és evident que provoca riscos”.

La brigada municipal va ser l’encarregada de netejar l’habitatge i el material ha quedat confiscat. L’home, que no ha estat detingut, se l’imputa un delicte d’apropiació indeguda i un de furt, pels que haurà de respondre davant de la justícia.