COMARCA
- Les Borges Blanques

El Patronat de la Fira de l'Oli de les Borges ja ha escollit el cartell guanyador

El proper 21 de novembre es donarà el tret de sortida de la XV edició de la Fira de l’Oli, amb una presentació pública del cartell a l’Espai Macià, que comptarà amb la presència, com no podia ser d’altra manera, de la guanyadora del cartell, Noemí Villa així com del president del patronat de la Fira i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; i el regidor de Promoció Econòmica i gerent del Patronat, Jordi Ribalta; entre d’altres autoritats locals.

Com dèiem, la jove estudiant d’art de l’Escola Ondara de Tàrrega, Noemí Villa Martín, ha estat la guanyadora del concurs de cartells que ha organitzat el Patronat de la Fira de l’Oli de les Garrigues, per a la propera edició dels dies 20, 21 i 22 de gener de 2012. El cartell d’aquest any, ha estat escollit per un jurat que integra representants de l’Ajuntament de la capital de Les Garrigues, del Consell Comarcal, la Cambra de Comerç de Lleida, la Cooperativa Agroles-Actel i del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya a la comarca.

Promoció de la fira
El mateix dia, 21 de novembre, està previst realitzar les primeres activitats de promoció de la Fira, adreçada als mitjans de comunicació locals, bloggers i revistes i webs del sector que podran assistir a la primera premsada d’olives en fred al molí d’una de les cooperatives especialitzades de Les Borges Blanques.

Des del Patronat també tenen la intenció de promocionar la Fira 2012 a Lleida, Barcelona i Andorra. “Per aquesta XV Fira de l’Oli i 49ª Fira de Les Garrigues el Patronat ha preparat un gran nombre de novetats, que ens ajudaran a consolidar Les Borges Blanques com la capital de l’Oli i la seva fira com a referència obligada del sector. Crec de justícia reconèixer la tasca que estan fent, malgrat la situació econòmica que hi ha, fent més per menys, amb el màxim aprofitament de tots els seus recursos” ha dit l’alcalde Enric Mir.