COMARCA
- Les Borges Blanques

Càlid homenatge als octogenaris de les Borges

Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de les Borges Blanques, a través de la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania, va retre ahir diumenge un càlid homenatge als 60 avis que han complert vuitanta anys durant el 2011, en un emotiu acte celebrat al Pavelló de l’Oli.

La jornada d’homenatge va comptar amb l’actuació de l’Orfeó del Casal de la Gent Gran, un escala hi-fi del mateix Casal, la composició poètica musical de Jaume Calatayud i Vicente Monera, i la projecció d’un DVD en el que, com detalla la regidora d’Acció Social i Ciutadania Pilar Chimenos, “s’explica una part de la història que han viscut els nostres padrins. Són fotografies de la historia de les Borges Blanques, però també de la vida personal dels homenatjats i de les seues famílies”.

Els parlaments de les autoritats, el lliurament d’obsequis, i un ball de fi de festa amb el grup Only Anthony, van posar punt i final a la celebració organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran, la Comissió de Festes i la Floristeria l’Anella.

“L’homenatge a la gent gran ens ajuda a valorar la gent que ha apostat per envellir a les Borges, que ha buscat la qualitat de vida que la capital de les Garrigues pot oferir. La nostra responsabilitat es saber-los retornar en vida, tot el què ells han fet pel benestar i la prosperitat de les properes generacions”, explica l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir.