ECONOMIA

Cal Pastor de la Pobla de Cérvoles, el celler Matallonga de Fulleda i Can Antaviana de les Borges, properes empreses amb RSE

Foto: Celler Matallonga

El Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori, dóna enguany un pas més i certificarà empreses interessades a implantar la responsabilitat social i empresarial: el Celler Matallonga de Fulleda, Cal Pastor de la Pobla de Cérvoles i Can Antaviana de les Borges Blanques ja han signat convenis per a participar en aquest procés, a través del projecte de cooperació Gestió Sostenible Rural. La novetat és que aquestes empreses no estan dins del projecte Leader.

Les últimes setmanes s’han certificat els primers expedients de RSE del Consorci. Les empreses Oleum Flumen de Vinaixa, La Manreana de Juneda, la Masia Les Garrigues de Les Borges Blanques i l’Hostal La Placeta d’Arbeca han superat amb escreix un pla de millora per a la implantació de la RSE a la seva gestió empresarial. Aquests plans consisteixen en aplicar millores tant en la gestió econòmica com en l’ambiental i la social.

En el context de la 3a convocatòria del Leader, en curs, el Consorci està de ple en el procés per a la selecció de les properes empreses que implantaran la RSE de manera voluntària.