COMARCA
- Alfés

Els Camins d'Or Líquid fan parada a Alfés

Durant els caps de setmana dels mesos de novembre a gener, les cooperatives de les anomenades Garrigues històriques organitzen una gran diversitat de propostes turístiques i culturals que permeten conèixer les llegendes, racons i paratges del territori, a més de conèixer el procés d’elaboració de l’oli.

Aquest diumenge, dia 11, ha estat el torn de la Cooperativa de Sant Salvador d’Alfés. El vicepresident quart, Josep Ramon Ibarz, ha participat en aquests actes juntament amb la portaveu i diputada de CiU, Rosa Pujol; l’alcalde d’Alfés, Hilari Guiu, i el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré.

La jornada ha començat amb un taller de cuina d’orelletes a càrrec de les dones del municipi. Posteriorment, les autoritats han visitat el Mercadet dels disbarats, que inclou articles de segona mà dels veïns del poble, i el mercat de productes artesanals. Finalment, s’ha fet la presentació de la sardana “La campaneta de Sant Salvador” i s’ha lliurat un reconeixement al seu creador, Salvador Ros.