COMARCA
- Alfés

Els regidors de la CUP d’Alfés convidats per Bildu

Dos dels tres regidors que la Candidatura d’Unitat Popular té a Alfés han participat, en representació de l’Assemblea Territorial de Ponent, en la visita que altres 15 membres de la CUP del Principat han dut a terme, del 4 al 8 de desembre, convidats per Bildu a Euskal Herria.

La delegació ha visitat els ajuntaments de Donostia, Usurbil, Igorre o Bergara entre altres. Rebuts pels seus respectius alcaldes, han tractat diferents aspectes de la gestió municipal amb què l’esquerra abertzale ja fa temps que treballa com la democràcia participativa, els pressupostos, la seguretat ciutadana o el tractament i reciclatge dels residus.

Així mateix, han estat rebuts pel diputat general de Guipúscoa a la mateixa seu de la Diputació, pels directors dels diaris Gara i Berria o pel president de la UEMA, una mancomunitat de 52 municipis que treballen per la promoció de l’èuscar.

Aquest viatge forma part dels contactes que des de la Candidatura d’Unitat Popular s’estan duent a terme amb Bildu que, de ben segur, tindran continuïtat en un futur.