COMARCA

L'Oficina Jove acomiada el curs de discjòquei i dóna la benvinguda al de cuina

Foto: Comunicació 360º

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de les Garrigues ha organitzat un curs de discjòquei de la mà de dos joves garriguencs experimentats en aquesta matèria, Dj Adrià i Dj Karles. El curs, dividit en sis sessions, va començar al Casal Marino de Les Borges Blanques el passat 4 de novembre i, divendres 9 de desembre, va tenir lloc l’última de les classes.

Un total de 5 joves han participat en aquesta iniciativa, adreçada a tots aquells interessats en la música electrònica, techno, house, dance i trance. Els participants al curs han après les tècniques que fan servir els discjòqueis per mesclar cançons, utilitzant els aparells electrònics necessaris per aquesta pràctica. Al final del curs els participants han rebut un diploma acreditant l’assistència.

Curs de Cuina

Coincidint amb la 17ena Mostra Gastronòmica de les Garrigues, l'Oficina Jove ha engegat aquest dilluns, 12 de desembre, un curs de cuina. Un total de 14 inscrits segueixen els consells i instruccions del xef de l’Hostal Benet, Xavier Benet, per preparar alguns plats com pollastre farcit, cuixa de pollastre desossada farcida amb gambes, calamars farcits amb gambes i calamars farcits amb llamàntol.

Aquest curs té com a objectiu donar a conèixer plats tradicionals i també plats de cuina elaborada amb els productes típics de la comarca. A més, els participants aprenen aspectes rellevants dels productes garriguents com són les seues propietats, els múltiples usos que se’n poden fer i com combinar els aliments.

El curs, de tres dies de durada, té lloc al Casal Marino de Les Borges Blanques i la segona sessió estarà dedicada a postre, i la última a aperitius.