COMARCA
- Les Borges Blanques

Curs per fomentar l'esperit empresarial a les Borges

La primera xerrada es va fer als alumnes de Cicles Formatius de l'IES Josep Vallverdú. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de les Borges Blanques, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i del programa Inicia, impulsat per la Generalitat, ha iniciat un seguit de xerrades a l’IES Josep Vallverdú de la capital de les Garrigues, per presentar el programa “Emprèn” per la promoció de l’emprenedoria i el foment de l’esperit empresarial, a través del qual s’assessora, forma i ensenya a emprenedors, empresaris i autònoms en la creació i consolidació d’una empresa.

Les presentacions són l’avantsala del primer curs de formació gratuït de “Responsabilitat Social i Empresarial i Comunicació Corporativa”, de 10 hores, que s’iniciarà el proper dilluns dia 19 de desembre i que durarà tota la setmana. Està dirigit a emprenedors, empreses i autònoms de la comarca; del que ja es poden fer les inscripcions a l’Ajuntament de les Borges.

El regidor de l’àrea, Jordi Ribalta remarca que es tracta d’una atenció individualitzada i personalitzada. “Quan es decideix muntar una empresa o quan ja està creada, sorgeixen dubtes i molts cops no es sap per on començar. És precisament aquí on oferim la nostra ajuda”, detalla.