COMARCA
- Les Borges Blanques

Jornada sobre les TIC per als tècnics de joventut a les Borges

L’Oficina Jove de les Garrigues acollirà el proper dimecres dia 21 de desembre una jornada formativa dedicada a la participació i a les noves tecnologies, i dirigida a professionals i tècnics de Joventut. Es tracta d’un projecte impulsat per la direcció general de Joventut de la Generalitat, en col·laboració amb la regidoria d’Educació i Joventut de les Borges Blanques, encapçalada per Maria Fusté, i el Consell Comarcal de les Garrigues.

La jornada oferirà formació per aprendre els diferents usos de les TIC, saber les oportunitats i les limitacions que tenen com a eines que poden ajudar a millorar els canals d’informació, comunicació, deliberació i participació de la gent jove en la presa de decisions públiques, i fomentar la participació i dinamització juvenil a través de les TIC.

La jornada se celebrarà a la mateixa Oficina de Joventut, situada al Casal Marino al carrer Ave Maria, 14 de les Borges Blanques, de les 10.00h a les 15.00h. Les preinscripcions es poden fer a l’Oficina Jove o a través de la plataforma E-Joventut.