COMARCA

La XVII Mostra Gastronòmica de les Garrigues serveix 950 menús, un 25% més que l’any passat

Foto: Comunicació 360º

Enguany, la XVII Mostra Gastronòmica de les Garrigues han servit quasi 950 menús, un 25 % més que l’any anterior. La valoració que fan la major part dels restaurants de la Mostra és molt positiva, la majoria han superat les previsions i els menús servits l’any anterior, tot i la crisi. Pel que fa a les visites culturals que s’han organitzat per als comensals de la mostra, també han funciona bé, tot i que no tots han fet visites.

El sopar de cloenda es va celebrar ahir, 19 de desembre, al restaurant La Garbinada de Granyena de les Garrigues. L’acte va comptar entre d’altres amb la presència del conseller d’Agricultura Josep Maria Pelegrí, i el president del Consell Comarcal, Juli Muro. En el decurs del sopar es van lliurar els diplomes als restaurants en agraïment a la participació en la Mostra Gastronòmica i a la promoció de la cuina garriguenca.

Durant el sopar de cloenda es sorteja també, entre tots els participants a la Mostra, els lots de productes de la comarca, concretament es sorteja un lot entre els comensals de cada restaurant. Els lots d’enguany estan formats per dues botelles d’oli d’oliva verge extra de ¾ de litre amb Denominació d’Origen Protegida les Garrigues, 1 botella de vi de la DO Costers del Segre subzona Garrigues, 1 pot d’olives arbequines, 1 pot de paté d’oliva arbequina, 1 pot d’ametlles salades, 1 pot de músic torrat, 1 pot de melmelada i 1 pot de mel.