COMARCA
- Les Borges Blanques

La XV Fira de l’Oli arriba al 100% d’ocupació

Foto de la presentació de la Fira a les Borges.

La XV Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i 49ª Fira de les Garrigues, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de gener a les Borges Blanques, ja ha arribat al 100% d’ocupació. Impulsada pel Patronat Fira de les Garrigues, disposa d’una superfície de 5.500 m2 d’exposició, i aquest any batrà el rècord d’expositors, amb 125, i també espera superar la xifra dels 60.000 visitants de l’anterior. Cal destacar un altra fita inèdita, amb la presència de 25 cooperatives i molins d’oli.

Paral·lelament, i per tal de promoure la cultura de l’oli de les Garrigues, el Patronat de la Fira ha iniciat una ronda de presentacions dins i fora del nostre territori. Després de la presentació del mes de novembre a les Borges Blanques, i de la presentació a Lleida, al Castell del Rei, al Turó de la Seu Vella del passat 21 de desembre, les properes actuacions es duran a terme a Barcelona el proper diumenge, 15 de gener, i el 17 de gener a Andorra la Vella.

“Aquesta edició aposta per la comunicació i per la projecció exterior dels nostres productes. La Fira és un dels motors econòmics de la comarca. Ho és, evidentment, per al sector de l’oli però també ho ha de ser per la resta dels productes agroalimentaris, així com per al turisme, entre d’altres sectors de casa nostra”, apunta el gerent del Patronat de Fira i regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta.