COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges homenatja a una àvia centenària

Foto: Ajuntament

Maria Pons Cantons va complir ahir, dimarts dia 10 de gener, 100 anys acompanyada de la seua família, que li va voler retre un càlid i merescut homenatge.

La borgenca Maria Pons Cantons va rebre ahir, amb motiu del seu centenari, un homenatge de la seua família en un acte molt emotiu en el que va participar l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, la regidora d’Acció Social, Pilar Chimenos, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues i alhora alcalde de Puiggròs, Juli Muro. L’homenatge es va fer al domicili de l’àvia, a les Borges, en un acte molt emotiu durant el qual les autoritats li van lliurar una placa commemorativa de l’acte, així com diversos rams de flors.

Maria Pons Cantons gaudeix d’una bona salut. Com expliquen els seus familiars “encara surt a passejar”. “L’únic que ha canviat, és que tinc un any més, la resta tot està igual. Em trobo molt bé i estic molt contenta” va dir l’àvia, molt emocionada.

Maria Pons ha residit a Barcelona, on es va casar, i a Puiggròs. Ara viu a les Borges amb el seu únic fill. També té dos nets i tres besnéts.