COMARCA

Presenten la Fira de l'Oli aquest diumenge al Camp Nou

Foto de la campanya a les Borges

El Patronat Fira de les Garrigues presentarà la la XV Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i 49ª Fira de les Garrigues aquest proper diumenge al Camp Nou aprofitant el partit de Lliga que enfrontarà al Barça amb el Betis. A l’acte hi assistirà el president Sandro Rossell, a més del president del Patronat i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat per les institucions públiques i els sectors econòmics que integren el Patronat. Així mateix, la presentació comptarà amb un padrí de luxe, el prestigiós cuiner Carles Gaig, que prepararà algunes delicatesen gastronòmiques a base d’oli de les Garrigues, per a poder degustar entre els assistents i també comptarà amb l’acompanyament del conseller de Salut del Govern de Catalunya, Boi Ruiz.

Amb aquesta iniciativa, el Patronat reconeix la contribució d’aquesta institució a l’impuls dels productes de la terra, la dieta mediterrània i, sobretot, la cultura de l’oli. I és que aquest any ha decidit premiar al FC Barcelona, per la campanya Som el que fem, som el que mengem, duta a terme per la Fundació del Futbol Club Barcelona, per tal de conscienciar de les conseqüències positives de la pràctica esportiva i de l’alimentació saludable. La campanya també va arribar a les Borges Blanques el 10 de novembre de 2011, i hi van participar un centenar de persones.

La Penya Barcelonista de les Borges Blanques ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, un autocar per facilitar que tots els borgencs i borgenques que ho desitgin puguin assistir al partit i als actes de diumenge.

La propera presentació del certamen serà el dimarts dia 17 de gener a Andorra la Vella, aprofitant la celebració de Sant Antoni, diada en que se celebrada l’Escudella de Sant Antoni.