ECONOMIA
- Les Borges Blanques

S’obre el termini per accedir a un habitatge amb protecció oficial a les Borges Blanques

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre avui la convocatòria per adjudicar un pis amb protecció oficial a les Borges Blanques. Les normes ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc el passat mes de setembre per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.
L’habitatge de les Borges Blanques està situat a la Via Aurèlia, 21, té una superfície de 66,98 m2, dos dormitoris i una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge. El preu mensual del lloguer és de 214,01 euros. Aquest pis s’adjudicarà en règim de lloguer amb opció de compra, això significa que les persones adjudicatàries signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra de l’habitatge. Si opten per comprar el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
L’Institut Català del Sòl ha construït els habitatges i l’Agència els administra. Les persones interessades en aquests pisos poden informar-se als Ajuntaments d’Almenar i les Borges Blanques i a l’Agència www.agenciahabitatge.cat.