COMARCA
- Les Borges Blanques

L'Ajuntament i Medi Natural busquen solucions a la plaga de conills

Foto: Ajuntament

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, s’ha reunit aquest matí amb la directora del Serveis Territorials d’Agricultura a Lleida, Cristina Bosch, i amb el subdirector d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental, Àlex Cuadros.

La trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament, ha servit per estudiar els temes relacionats amb medi natural que afecten a les Borges i a la resta de la comarca. “Hem parlat sobre temes de caça i conreus, amb l’objectiu d’establir línies de col·laboració en temes medioambientals”, ha explicat Enric Mir, que ha definit la trobada com “molt profitosa i positiva per treballar de forma conjunta per la protecció i desenvolupament del nostre medi natural”.

Precisament, la caça i les afectacions als conreus per la presència de conills al terme de les Borges Blanques i de la resta de la comarca de les Garrigues, ha estat un dels temes de la reunió per als que, com detalla Mir, “buscarem línies de col·laboració entre totes les parts implicades, per propiciar la millor solució de consens”.

Aquesta ha estat la primera de tot un seguit de trobades, durant la qual, també, s’han reunit amb els representants de la Societat de Caçadors de les Borges Blanques.