COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges lliura els premis els millors pessebres de la ciutat

Foto: Ajuntament

Més d’una cinquantena de pessebres –una vintena més que en l’edició anterior- han participat en les sis categories dels premis del XIV Concurs de Pessebres que cada any organitza l’Escola de Campaners, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges.

La Casa de la Cultura va ser l’escenari, aquest cap de setmana, del lliurament dels premis, que va presidir l’alcalde Enric Mir. L’acte va comptar amb la presència del Sr. Magí Setó, més conegut com el Pare Bernat, que va ser mestre i director del Col·legi Mare de Déu de Montserrat. “Hem de parlar d’un èxit en tots els sentits, tant de participants com de públic. Cada any n’hi ha més i això ens anima a seguir”, va dir , el president de l’Escola de Campaners, Pere Giné.

Guanyadors
En la categoria pre-benjamí, la guanyadora va ser Anna Torredeflot; en la benjamí, Oriol i Davi Calvera; en l’aleví, Anna Sas; en infantil, Gisela Claret; en juvenil, Rosalia Cervós; i en adults, Marc Martí.

Es van atorgar dos premis més. Un primer, a l’originalitat, per a Ricard Bigordà, i un segon, al pessebre més elaborat que va recaure en Pilar Vall.

Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu, a més de diferents regals cedits pels comerços de les Borges Blanques. L’acte va començar amb la projecció d’un audiovisual amb imatges de la cinquantena de pessebres participants i amb un petit recital poètic, a càrrec dels membres del grup de Teatre Nissaga. Finalment, un berenar popular va servir per cloure aquesta trobada.