COMARCA
- Les Borges Blanques

L’Espai Macià, protagonista d’una litografia de Perico Pastor

Foto: Ajuntament

L’Espai Macià de les Borges Blanques, en col·laboració amb la galeria d’art Cal Talaveró, de Verdú, editarà una litografia dedicada al president Francesc Macià. El reconegut artista internacional Perico Pastor serà l’encarregat de realitzar aquesta obra gràfica, de la que només se’n faran 90 exemplars, numerats, signats per l’artista i acompanyats del corresponent certificat.

Aquesta obra litogràfica original dedicada a Francesc Macià és, a més, la primera i el punt de partida d’un nou apartat dedicat a Fets Històrics, i emmarcat dins de la col·lecció ART-VISIÓ. ART-VISIÓ és una col·lecció gràfica original editada en exclusiva per Cal Talaveró en la que cada autor presenta la seva visió sobre un fet, població, tradició, esdeveniment, i en la que hi han participat artistes com Josep Guinovart, Josep Maria Subirachs, Víctor Pérez Pallarès, Josep Minguell, i el mateix Perico Pastor autor, també, de la litografia dedicada al Centenari del poeta i escriptor lleidatà Màrius Torres.

L’obra original es lliurarà en un acte protocol·lari que se celebrarà a l’Espai Macià amb la presència de l’artista, que entregarà els originals, i dels responsables de la galeria. Durant l’acte, s’inaugurarà una exposició sobre el procés d’elaboració de l’obra gràfica.