COMARCA
- Els Torms

Olicatessen dels Torms participa de nou en el concurs d’oli verge extra de Fira Natura

La XIV edició de Fira Natura, que es realitzarà del 9 a l’11 de març al pavelló 4 de la Fira de Lleida, organitza el principal concurs d’oli verge extra ecològic de Catalunya.

Aquest any hi ha previst unes setze marques diferents d’olis, tres de les quals pertanyen a les comarques de Lleida i, en concret, Olicatessen dels Torms com a marca de les Garrigues, que l’edició passada va aconseguir el segon lloc, la millor posició d’un oli català en totes les edicions realitzades fins aleshores.

El tema central d’aquesta edició serà la bioconstrucció i les energies renovables. Tot i que els sectors amb més representació són els productors i elaboradors de productes d’alimentació ecològica, amb un 35% del total, la fira també compta amb un sector dedicat a la bioconstrucció i les energies renovables, al tèxtil i al calçat natural, a la salut, a l’artesania i a les ONG.

En total s’espera cobrir el pavelló de 4.500 metres quadrats amb uns 110 expositors de Catalunya, preferentment, però també d’arreu de l’estat. Una cinquantena d’activitats repartides entre xerrades, tallers i projeccions cobriran totes les hores de durada de la fira.
Fira Natura és l’única fira catalana que inclou serveis com guarderia de gossos, espai infantil amb ludoteca/llar d’infants i jocs de fusta, ecobar i biorestaurant.