COMARCA
- Les Borges Blanques

Estudi per la millora del transport públic a les Borges

Foto: Ajuntament

Les millores de les freqüències del transport públic i de l’Estació d’Autobusos de les Borges són els dos principals temes tractats en la reunió, mantinguda a la seu de la direcció general de Transports i Mobilitat, a Barcelona, entre el seu director General, Ricard Fonts i l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir. També hi han participat el Subdirector General de Coordinació i Gestió, Benjamí Cubillo, i el Subdirector General d’Infraestructures, Francesc Xavier Flores.

Segons l’alcalde de les Borges, Enric Mir, “des de la Direcció General s’han compromès a fer un estudi de la millora de les freqüències del transport públic, en funció de la demanda existent. L’objectiu és millorar-lo i, paral·lelament, adaptar-lo als horaris i necessitats dels usuaris”. En aquest sentit, detalla Mir, “una de les demandes més habituals per part dels ciutadans de les Borges és el manteniment del servei d’última hora, quan tanquen les botigues i quan els joves acaben d’estudiar”.

Properament tècnics de la Direcció de Transports a Catalunya visitaran les Borges per concretar aquestes noves vies de col·laboració.