COMARCA

Josep Maria Solé, director de l'APROMI, rep el guardó Garriguenc de l'Any

El director de l’Associació Prominusvàlids de les Garrigues (APROMI), Josep Maria Solé, ha estat guardonat amb el premi Olivera d’Or al Garriguenc de L’any 2009. Josep Maria Solé, originari de la Floresta, va comptar amb el suport de bona part de jurat format per representants civils de la comarca, i va ser elegit per majoria absoluta.
El Centre d’Estudis de les Garrigues va presentar la seua candidatura amb l’objectiu de reconèixer la seua tasca al capdavant d’una associació que des de gairebé 35 anys es dedica a l’atenció, assistència, l’ensenyament i la incorporació al món laboral dels minusvàlida psíquics. Des del 5 de maig de 1987, és el director de l’APROMI, tot i que porta treballant en aquest lloc des del 1985. El centre acull actualment 73 usuaris de la comarca.
Josep Maria Solé, llicenciat en psicologia i activista comarcal des de fa molts anys, rebrà el premi en una cerimònia dins dels actes de la Festa Major de les Borges.
L’elecció del Garriguenc de l’Any estava prevista en un inici pel passat 18 d’agost però es va ajornar fins ahir, 25 d’agost, a causa de dues candidatures presentades fora de termini, que no podien ser sotmeses a votació segons les bases del guardó.