COMARCA
- Les Borges Blanques

La policia de les Borges intensifica la vigilància nocturna

Un dels cotxes amb la roda punxada. Foto: Ajuntament

La Policia Local de les Borges Blanques intensificarà la vigilància nocturna després que aquesta matinada, de diumenge a dilluns, diferents veïns de la ciutat hagin trobat els seus vehicles amb les rodes punxades. Tot apunta que els fets han tingut lloc, com dèiem, durant la matinada, ja que els primers veïns s’han donat compte dels fets a primera hora del matí.

Així, un total de 7 vehicles, que estaven estacionats en diferents carrers cèntrics de la ciutat (plaça Constitució i els carrers Doctor Trueta i Ensenyança) han aparegut amb les rodes punxades, possiblement amb un ganivet o amb un punxó. Els propietaris afectats han presentat les corresponents queixes a la Policia Local, tot i que les denuncies s’han de presentar a la comissaria del Mossos d’Esquadra, que obriran els diligències oportunes.

“Incrementarem la vigilància nocturna a tota la ciutat, per evitar actes vandàlics com aquest, i per garantir que tots els ciutadans poden deixar els seus cotxes al carrer, sense que s’hagin de preocupar de que un grup d’incívics causin danys a les seues propietats” explica la regidora de Governació, Núria Palau. “La Policia Local i els Mossos d’Esquadra continuarem treballant conjuntament per enxampar a les persones que ho han fet i paral·lelament intensificarem la vigilància per tal que aquest sigui un fet puntual” ha afegit.